Leef een gezonder, rijker, bevredigender, hartstochtelijker en doelgerichter leven – of dat nu betekent dat je professioneel succesvoller wil zijn, jouw relatie nieuw leven wil inblazen of ontdekken wie je werkelijk bent …

Tijdens een coaching traject begeleid ik je op een afwisselende manier in jouw ontwikkelingsproces. Als coach help ik je om jouw vragen en doelen helder te krijgen. We oefenen samen kleine en grotere stappen naar jouw doel. Soms confronteer ik je met jezelf en stel ik je vragen, intuïtief, soms een beetje direct en graag met humor en op een creatieve manier – altijd met respect voor wie je bent en wil zijn. Ik hou je liefdevol een spiegel voor. Ik bied je structuur en houvast zodat jij, met behulp van onze gesprekken en oefeningen, tot inzichten kunt komen die de verandering kan inzetten die jij graag wilt. We gaan de diepte in als dat nodig is. Coaching hoeft niet zwaar, groots & meeslepend te zijn. 

De grootste effecten zitten vaak in de kleinste dingen. We zijn het een beetje kwijtgeraakt om het op zo’n manier te bekijken. Tijdens de sessies heb je daar ruimte en tijd voor.

The hardest work is working on yourself  but it's the most rewarding one!

Tijdens het traject ontdek je wat je belemmert om ontspannen te kunnen leven of je zelfverzekerd te voelen. Je leert jouw balans te (her)vinden, grenzen te stellen en keuzes te maken. Je ontdekt welke patronen, overtuigingen en oordelen jou weghouden van jezelf. Door aanvaarding van wat er leeft in jou en je bewust te worden van innerlijke conflicten krijg je de regie over je eigen leven.

Het coaching traject kan een beetje spannend zijn maar is vooral leuk en boeiend. Je staat er nooit alleen voor, ik kijk altijd over je schouder mee.

Je reflecteert op jezelf en komt tot inzichten. Je leert jezelf beter kennen en met deze nieuwe kennis over jezelf heb je de vrijheid om weer nieuwe keuzes te maken. Jij bent het vertrek- en eindpunt van de verandering die je wil realiseren. Hoe fijn is dat!

De keuze voor een life coach is een persoonlijke keuze. Mensen worden zich op een gegeven moment bewust en gaan op zoek naar meer inhoud, zingeving en vormgeving in hun leven. En altijd draait het om de 3 kernvragen : wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Ik stel het graag voor als een puzzel. Jij hebt alle puzzelstukjes die je op tafel legt, ik help je er structuur in te brengen. Als coach heb ik veel goesting om je daadwerkelijk te helpen via een authentieke en warme, maar ook uitdagende aanpak. Ik zou je graag helpen te ontdekken welke enorme kracht er in je zit om zo samen de puzzel van jouw leven te leggen.

Klaar om het krachtige effect van coaching te ervaren? Je kunt bij mij terecht voor elke coaching vraag … groot of klein, het maakt niet uit. Als het voor jou belangrijk is, pak ik het graag samen met jou aan. Ik steun jou zo kort als mogelijk, maar zo lang als nodig. Ben je toch nog niet zeker welk traject voor jou geschikt is en/of je bij mij terecht kan … vraag gerust een intakegesprek aan. Een intakegesprek verloopt steeds via zoom call/meeting en duurt +/-15 min. Dit wordt je gratis aangeboden en kan aangevraagd worden via de contactpagina op de website.

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

Liefs, Sofie