Massages

Wat denk je ...
Binnenwandelen in een heerlijke gezellige warmte.
Ontspannen muziek op de achtergrond.
Gezellig véél kaarsjes die speciaal voor jou branden met een heerlijk geurtje in de lucht.
Mmmmhh ... en dan heerlijk genieten van een massage ... voel je het al?
Een totaal beleving voor lichaam en geest!
Voel ... ontspan ... voel je ontspannen.

Ready to spoil your body?

 

Energetische Massage - Een reis naar je diepste zelf

Sta me toe je uit te nodigen voor een bijzondere ervaring in zelfzorg en diepgaande ontspanning:

De Energetische Massage.

 

Vergeet alles wat je denkt te weten over massages; dit is geen standaardbehandeling, maar een persoonlijke ontdekkingsreis naar de kern van wie je werkelijk bent, een reis naar het hart van je energie, een pad dat leidt naar diepe ontspanning & innerlijke harmonie.

Hier gaat het niet om de oppervlakte; we gaan dieper, naar waar echte transformatie wacht.

 

Energetische massage is een krachtige, intuïtieve benadering die de stille kracht van levensenergie gebruikt om niet alleen je lichaam, maar ook je geest tot diepe ontspanning te brengen. Terwijl je op de tafel ligt, zullen subtiele, maar krachtige energieën binnenin je worden gewekt en in balans gebracht worden, waardoor eventuele oude blokkades & trauma's zachtjes kunnen worden losgelaten en getransformeerd.

 

Elke sessie is uniek, afgestemd op jouw persoonlijke energie van dat moment waardoor een spontane, harmonieuze ervaring ontstaat die specifiek is voor jou. Het is een persoonlijke ervaring die je helpt om weer in contact te komen met jezelf, om te voelen en te erkennen wat er binnenin je leeft.

 

Door jezelf deze ervaring te gunnen, kies je voor een radicale vorm van zelfzorg. Dit is jouw uitnodiging om te pauzeren, te voelen,en te herinneren dat je meer bent dan alleen een denkend wezen; je bent een universum van energie, vibratie & sensatie.

 

Als jouw gids & medereiziger op dit pad, ben ik hier om je te ondersteunen en een veilige ruimte te creeën waar je mag loslaten, waar je mag voelen zonder oordeel, waar je zachtjes wordt uitgenodigd om de statische ruis van het alledaagse te overstijgen en in contact te komen met de pure essentie van jezelf.

 

Waarom zou je jezelf deze kans ontzeggen? In een wereld waar afstand nemen van je eigen kern zo gemakkelijk is, bied ik een brug terug naar jezelf. Dit is jouw moment. Dit is jouw transformatie.

Welkom bij de kracht van energetische massage.

Duur : 1u30 of 2u
Gemasseerde lichaamsdelen : volledige lichaam
Massage met olie
Prijs : €120 of €150 (excl. BTW) CASH of Mobile Banking

 

 

Combo Zweedse/Sensuele Massage (diepte & relax)

Geniet van de unieke ervaring van onze Combo massage, waarbij intensieve, diepe bewegingen harmonieus samenvloeien met zachte, trage aanrakingen. Deze methode biedt niet alleen fysieke ontspanning & spierontspanning, maar creëert ook een ruimte voor mentale kalmte, een moment van overgave aan innerlijke harmonie & zelfbewustzijn.

Duur : 2u
Gemasseerde lichaamsdelen : volledige lichaam
Massage met olie
Prijs : €150 (excl. BTW) CASH of Mobile Banking

 

 

Relax & go

Deze massage is ideaal voor wie weinig tijd heeft, maar zicht toch even wil ontspannen.

Last van stress? Burn-out? Wil je er gewoon even tussenuit zonder teveel gedoe? Verwen jezelf en onderga een heerlijke ontspannen massage.

Duur : 45min
Gemasseerde lichaamsdelen : rug/schouders/benen en armen
Massage met olie
Prijs : €60 (excl. BTW) CASH of Mobile Banking

Massage naar keuze

Laat mij op voorhand weten welk deel van jouw lichaam je wil laten masseren nl : 

gezicht + nek&schouders / rug + nek&schouders of rug + benen&voeten.

Duur : 30min
Massage met olie
Prijs : €50 (excl. BTW) CASH of Mobile Banking

 

Koppelmassage (tss 20u – 22u30)

Hiervoor kan enkel de combo Zweeds/Sensueel geboekt worden. Ik bereid in 1 kamer 2 aparte massagetafels voor en werk samen met een 2de massagetherapeut.  Zo kunnen u en uw partner tegelijkertijd genieten.

Koppelmassages kunnen verschillende positieve invloeden hebben waaronder : 

*het terugbrengen van rust en evenwicht in de relatie 
*het versterken van de onderlinge band
*het bieden van een leuke & ontspannen afleiding van het drukke, dagelijkse leven

Deze massage is inclusief het gebruik van het duobad aanwezig in de massageruimte.

Duur : 1u30
Gemasseerde lichaamsdelen : volledige lichaam
Massage met olie
Prijs : €200 (excl. BTW)  (incl. handdoeken, badzout, badolie, zeep)

Optie : fles cava of wijn met kleine snack

 

Kashmiri Massage

De Kashmiri massage is een sacraal ritueel. Door de positie van gever en ontvanger is er een constant lichaamscontact tussen beiden. Hierdoor wordt automatisch body to body massage afgewisseld met de gegeven massagetechnieken.

De massage begint met een respectvolle begroeting. We zetten onze intenties, sluiten onze veilige ruimte en zuiveren onze energetische lichamen.

Ook jouw lingam of yoni wordt gemasseerd, tenzij je dit niet wenst.  Prostaatmassage is niet mogelijk.

Zowel bij de Sensuele Massage als bij de uiteindelijke Kashmiri Massage is het belangrijkste doel om via je seksuele energie je levensenergie te activeren. Dit helpt je je om vitaler, creatiever en speelser door het leven te gaan.  Deze levensenergie stimuleert tevens het zelfhelend vermogen van jouw lichaam. Het maakt dat je je gezonder en energieker zal voelen.  Door middel van ademhaling, beweging en geluid is het mogelijk je capaciteit tot full body orgasme te bereiken.  Dit kan puur extatisch maar, vergis je 

niet, blokkades worden losgemaakt alsook emoties en onbewuste, onverwerkte zaken kunnen naar de oppervlakte komen.  Dit is de helende kracht van de massage.

Je ganse lijf gaat zinderen, tintelen en alle energiebanen komen vrij.

Alle fysieke klachten verminderen doordat we werken op onze onbewuste blokkades, stress reduceert en ons zenuwstelsel ontspant.  Hierdoor schudt het lichaam werkelijk alles los wat ons niet langer dient.

Jouw en mijn grenzen worden voor de behandeling besproken.

Deze massage wordt op een futon gegeven.  De ontvanger is naakt. 

 

Deze massage is enkel toegankelijk in combinatie van 2 apart te boeken sessies nl :

1/ Sensuele massage  + Introductie in Tandava (duur : 1.5u)

2/ Full Body Kashmiri massage (duur : 2u)

Massage met olie
Prijs : €350 (excl. BTW) CASH of Mobile Bankin

 

 

 

4-handen Lomi Lomi massage

Ondek deze massage waarbij ik samen met mijn partner harmonieus samenwerk om jou totale ontspanning en vernieuwing te bieden

Geniet van zachte, vloeiende bewegingen die je naar een staat van totale bliss & harmonie brengen.

Voordelen van een 4-handen Lomi Lomi Massage:

  Dubbelzijdige ontspanning:

We omhullen je lichaam van top tot teen met zachte aanrakingen, waarbij elke zijde tegelijkertijd wordt gemasseerd. Dit zorgt voor diepe ontspanning en helpt je volledig los te laten.

Versterkte energetische stroming:

Onze gecoördineerde bewegingen stimuleren de energetische stroming in je lichaam, verbeteren de doorbloeding, verminderen spierspanning en heffen eventuele blokkades op.

Diepgaande lichaamsbewustwording:

De 4-handen Lomi Lomi massage brengt niet alleen fysieke spanning tot rust, maar brengt ook evenwicht in je emotionele gesteldheid. De simultane aanrakingen vergroten je lichaamsbewustzijn, waardoor je dieper in contact komt met jezelf.

Unieke sensatie van overgave

Geef je over aan onze ervaren handen en ervaar een diepe staat van overgave. Laat spanningen, stress en zorgen los terwijl we je begeleiden naar totale ontspanning en welzijn.

 

Let op: Deze massage is alleen 's avonds te boeken.

Duur: 90min
Massage met kokosolie
Prijs: 
190 € (excl. BTW) CASH of Mobile Banking

 

 

Cadeaubon

Doe een dierbare wat 'Me-Time' cadeau. Een momentje volledig weg van alle drukte. Pure ontspanning en eventjes gewoon genieten. Zalig toch??

Je wel voelen in je vel, maar ook in je geest is geen luxe maar eerder een 'bewustwording' om positiever te leven alsook in het leven te staan.

Verwen iemand met een weldadig geschenk onder de vorm van een beurtenkaart (korting vanaf 3 beurten) of een cadeaubon met waarde naar keuze. De ontvanger zal je enorm dankbaar zijn!

 

 

Mannen, graag nog eventjes dit ...

Het is mogelijk dat seksuele energie gaat stromen terwijl je een massage ontvangt. Dus, als een erectie ontstaat, is dat een puur fysieke reactie van jouw lichaam. Dit is helemaal normaal en mag er ook zijn maar ... ik werk met one way touch en dit geldt voor alle massages. Dit betekent dat u mij niet seksueel aanraakt. Indien dit niet wordt gerespecteerd, stopt de behandeling onmiddellijk, zonder enige terugbetaling. Ik werk nooit naar ejaculatie toe. Dit is dan ook absoluut niet het doel van mijn werk!

Bij het maken van een afspraak, gaat u akkoord met deze voorwaarden. 

 

Huisregels

Om de massage zo soepel mogelijk te laten verlopen hanteren wij een aantal voorwaarden. Als u een afspraak maakt, gaan wij ervan uit dat u kennis genomen heeft van deze voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

 • Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Wij verwachten van onze cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen. 
 • Wij verzoeken u vriendelijk om voor uw afspraak een douche te nemen. Dit helpt bij het behouden van een schone en hygiënische omgeving, wat resulteert in een comfortabelere en aangenamere massagesessie.
 • Bij het maken van een afspraak noteren ik graag uw naam, adres, telefoonnummer en de reden van uw bezoek, ten behoeve van mijn administratie.
 • Alle persoonlijke en medische gegevens worden niet aan derden verstrekt, ik hou mij vanuit mijn verzorgende achtergrond aan een geheimhoudingsplicht.
 • Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw sportieve en medische verleden. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan het beter zijn eerst een (huis)arts te raadplegen. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, dan adviseer ik u met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandeling bij mij in de praktijk toegepast mag worden.
 • Eventueel medicijngebruik dient u voor aanvang van de massage aan mij mee te delen. Oshun Bodywork is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel tijdens en/of na de behandeling als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.
 • Het krijgen van een massage is heel ontspannend of soms juist een oppepper. Helaas zijn er wel contra indicaties waarbij niet gemasseerd mag worden.
  • Hartklachten, slechte algehele gezondheid, infectieziekten (griep), koorts, trombose, besmettelijke huidziekten, steenpuisten, ernstige rugpijn, zware vermoeidheid.  Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw (huis)arts.
 • Er wordt steeds met oliën gewerkt die blijvende vlekken zouden kunnen achterlaten. Hou hier dus rekening mee bij de keuze van je kledij en ondergoed.
 • Na elke massage krijgt u een glaasje water of thee aangeboden.  Het is aangeraden water te drinken na de massage om de afvalstoffen die vrijgekomen zijn tijdens de sessie af te kunnen voeren.
 • Mocht u onverhoopt een gemaakte afspraak niet na kunnen komen, dan verzoek ik u dit uiterlijk 24 uur voor aanvang telefonisch te annuleren.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Frank
een jaar geleden

Wat een zaligheid! Geen taboe, puur een volledige lichaamsmassage die je dagenlang blijft voelen. Een echte aanrader! Ik kom zeker nog terug! Dank je wel!

Decleire Kelly
2 jaar geleden

Een TOP madame!
Met héél veel passie voor het vak.

❤️ TOPFAN ❤️