Al vroeg werd duidelijk dat zorgen voor anderen en contact met mensen me op het lijf geschreven was. Echter doorheen de jaren is één van mijn sterkste kanten ook één van mijn grootste valkuilen geworden. De wens om voor anderen écht iets te betekenen, bleef echter hangen. Ik ben integer, warm, enthousiast, gedreven, toegewijd en leergierig.

Ik werk ontzettend graag met mensen. Ik ben iemand die bruist van energie.

Maar … gedurende enkele jaren liep ik mezelf ook vaak voorbij. Net als de meeste mensen ben ik in mijn leven ook de nodige obstakels en kruispunten tegen gekomen

Ik besloot om opnieuw te gaan studeren en stippelde uiteenlopende cursussen uit. Het was de start naar “mijn innerlijke reis“. Ik merkte dat de kracht verscholen zit in mezelf, in ieder van ons. Ik ging aan de slag met wie ik écht ben, met nieuwe gewoontes en nieuwe gedachten. Heel eerlijk … ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld!

Al mijn ervaringen zoals als expat werken in het buitenland (het meemaken van/ en leven in een andere cultuur), zelfstandig ondernemer in de horeca,  ongewild kinderloos door het leven gaan, … neem ik graag mee in mijn coaching. Ik weet wat het is om te vallen en terug op te staan.  De uitdagingen op mijn levenspad hebben me gemaakt tot wie ik nu ben en ik kies telkens opnieuw om ten volle  ‘JA’  te zeggen tegen het leven.      

Nog steeds investeer ik in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het is heerlijk om mezelf nog steeds te zien GROEIEN, zowel op persoonlijk als op relationeel vlak en ik wens dit jou ook van harte toe!

In mijn vrije tijd ben ik graag op een actieve manier buiten bezig. Ook creatief bezig zijn vind ik belangrijk ... binnenkort zullen er handmade kaarsen via de webshop te koop zijn. Ik kan ook enorm genieten van gezellig tafelen met vrienden.

Liefs, Sofie

 

Dream big.
Start small.
but most of all… START!

There is a crack in everything.
That’s how the light gets in!


Michael - diepe kracht / empathisch / gevoelig / helder / speels - met een passie voor verbinding van lichaam, geest en ziel.

Als assistent op tantra modules en retreats (Temple of Tantric Arts - Alexa Mira) word ik gewaardeerd voor mijn uitstraling van kracht en veiligheid, die  het voor deelnemers mogelijk maakt om zichzelf volledig te kunnen tonen. 

Meer dan 20 jaar Jiu-Jitsu, BJJ en grappling vormden een stevige basis voor de kennis van het lichaam, de anatomie, veiligheid en de rust en zelfzekerheid die nodig is bij lichaamswerk. 

 

In 2019 kwam ik in contact met Shibari en werd ik instant verliefd op de schoonheid en alle vormen van de diepe verbinding die het mogelijk maakt. Ik hou van de sensualiteit, overgave en het helingwerk die de sessies met zich voortbrengen.  Het werd een echte passie en ik verdiepte me verder via Ligatio, Duchy en veel zelfstudie. Sedert kort werk ik ook samen met Art of Ropes ( https://www.artofropes.com/ ) en bieden we ook gezamenlijke workshops aan.