Soms is het leven een uitdaging. Het is fijn om iemand naast je te hebben zodat je er niet helemaal alleen voor staat.

En, wanneer heeft iemand voor het laatst écht naar jouw verhaal geluisterd?

Gezien worden, gehoord voelen. Praten lucht op want alles wat niet gezegd kan worden, maakt je kapot vanbinnen.

Ik ben een luisterend oor en een stevige schouder wanneer je dat nodig hebt. Ik wil jou graag opvangen bij vervelende gebeurtenissen; geheel discreet en zonder oordeel over alles wat je te zeggen hebt. Ik ben iemand die ook dingen ‘hoort’ die je niet zegt en iemand bij wie je jouw hoofd kan legen en je hart kan luchten.

Graag ben ik die iemand die positief kan bijdragen aan jouw verwerkingsproces en persoonlijke groei; die een steun en toeverlaat kan zijn in moeilijke tijden juist wanneer jij het het hardst nodig hebt.

Ik bied emotionele en geestelijke ondersteuning door middel van (een combinatie van) waardevolle vertrouwensgesprekken en desgewenst, platonisch knuffelen.

Emotionele en geestelijke ondersteuning bij bv :

  • Ontspanning & ontlading van stress door echtscheiding, burn out, midlifecrisis
  • Zelfzorg en zingeving
  • Huidhonger/Eenzaamheid/PTSS
  • Geborgenheid leren geven & ontvangen in een veilige setting
  • Grenzen leren herkennen, aangeven en bewaken
  • Genieten van aanraking en aangeraakt worden

 

Indien je denkt dat ik iets voor je kan betekenen is er voorafgaand aan onze samenwerking altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  Tijdens dit gesprek oriënteren we ons op de redenen van jouw komst. We brengen jouw verwachtingen in kaart en ik zal mijn werkwijze toelichten en antwoord geven op jouw vragen. Indien we een klik hebben en samen besluiten verder te gaan, zullen we jouw behoeften inventariseren en zien wat het beste bij jou en jouw situatie past.