Oshun Bodywork biedt nu een nieuwe dienst aan nl. het verzorgen van professionele bedrijfsmassages op locatie en praktijkmassages voor thuiswerkers.

 

Een bedrijfsmassage is een specifieke vorm van massage die wordt gegeven aan werknemers op het werk. Structureel, ter bevordering van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid en/of ter preventie en behandeling van klachten. Het gezondheidsvoordeel is groot tegen lage kosten en een minimale tijdsinvestering.

 

De massage kan worden gegeven in een afgesloten ruimte op het werk, of op een externe locatie. De massage is gericht op het verminderen van stress en het verbeteren van het fysieke en mentale welzijn van de werknemer. De massage kan op verschillende manieren worden gegeven, zoals een stoelmassage, een handmassage of een nek/schoudermassage. Daarnaast is er steeds de keuze tussen een ontspannende massage of een stevige massage waarbij er op de spieren wordt ingewerkt. Bedrijfsmassages kunnen worden aangeboden als een extra service voor werknemers, of als onderdeel van een gezondheids- en welzijnsprogramma op het werk

 

Oshun Bodywork kan voor kleine bedrijven dit moment van rust creëren. Wij voorzien ons van alle benodigdheden (van massagetafel/stoel tot olie, handdoeken en zelfs een rustgevend muziekje zal er niet aan ontbreken). Dus, je kan er zeker van zijn dat alles tiptop in orde zal staan voor de ontvangst van jouw werknemers. De volle 100% genieten, daar gaan we voor! Ondanks dat deze massages vaak korter van duur zijn, streven wij er steeds naar om iedere persoon individueel een kwaliteitsvolle massage te geven. Wij creëren voor jouw werknemers een ontspannen moment om even te ontsnappen aan alle drukte. Deze rust stralen we over de hele lijn uit wat maakt dat Oshun Bodywork zonder twijfel zal bijdragen aan de positieve vibe binnen jouw bedrijf. Jouw werknemers zullen met veel enthousiasme uitkijken naar deze rustgevende pauze tijdens hun drukke werkdag. Vooral vlak na de massage zullen ze zich opgewekter voelen en vol goede moed terug in hun werk vliegen!

 

 

Ervaring na een bedrijfsmassage :

97% voelt zich duidelijk beter na een massage op het werk

90% duidelijke verbetering nek- en schouderklachten

94% meer ontspannen en meer energie

90% meer bewust van een betere werkhouding