Massagestoel of massagetafel?

Op kantoor gaat de voorkeur vaak uit naar een stoelmassage gezien de massage in dit geval over de kleding heen gegeven kan worden. Dit maakt het extra toegankelijk en laagdrempelig om deel te nemen. Een ander pluspunt is dat we onze massagestoel(en) zonder probleem in een publieke ruimte kunnen opstellen en hiervoor geen aparte ruimte voorzien moet worden.

Ben je in de mogelijkheid om een aparte ruimte te creëren, dan kan het interessant zijn om te kiezen voor onze massagetafel(s). In dit geval werken we rechtstreeks op de huid en maken we gebruik van massageolie waardoor we beter kunnen inwerken op diepliggende spierlagen. Bij massages met een minimum duurtijd van 15 minuten gaat onze persoonlijke voorkeur uit naar de massagetafel omdat jouw werknemers dan lekker comfortabel kunnen neerliggen en hierdoor extra kunnen genieten van dit moment.

 

 

STOELMASSAGE

Stoelmassages worden steeds populairder. Bij deze massage, die op een speciale massagestoel wordt uitgevoerd, kan je je kleding aanhouden. Daarmee is een stoelmassage op locatie laagdrempelig en bij uitstek geschikt om op het werk aan te bieden. Ook op evenementen genieten standhouders van de voordelen van een stoelmassage. Zo bindt een masseur op locatie bezoekers langer aan een beursstand én weet je zeker dat potentiële klanten met een glimlach jouw stand verlaten.

Tijdens een stoelmassage concentreert de masseur zich op specifieke gebieden van het lichaam, zoals de nek, schouders, rug, armen en handen. De massage duurt meestal tussen de 10 en 30 minuten en is gericht op het verminderen van spanning en vermoeidheid.

 

VOORDELEN VAN STOELMASSAGE OP LOCATIE

Op locatie in West- & Oost-Vlaanderen

Vanaf 15 minuten per massage

Meerdere masseurs op een locatie mogelijk

 

VOORDELEN VAN MASSAGE IN DE MASSAGEPRAKTIJK

Thuiswerker boekt zelf bij mij in de praktijk op moment naar keuze

Vanaf 45 minuten per massage

Werkgever kan in de thuiswerksituatie massages (blijven) aanbieden